stKristof

stKristof

URL webstránky:

NAHOĎ SA AJ CEZ LOCKDOWN

Zverejnené v Blog

Od vypuknutia pandémie ubehlo už takmer 9 mesiacov a nespočetné množstvo ľudí  bolo nútených preorientovať sa na online režim. Tisícky ľudí zažili po prvýkrát v živote home office. Štatistiky ukazujú, že väčšina ľudí považuje prácu z domu za náročnú - najmä spočiatku a čo je dôležité, častokrát bojujeme s rapídne klesajúcou motiváciou a kreativitou. My sme sa rozhodli bližšie preskúmať, čo stojí za zmenou správania a sme presvedčení, že spôsob obliekania je taktiež kľúčovým dôvodom. Povedzme si úprimne, pyžamo a  pohovka jednoducho neposkytujú rovnakú produktivitu, akú získate z obleku a kancelárskej stoličky.  Pohodlie je jednou z najdôležitejších priorít pri výbere oblečenia, no nechceme, aby pandémia pretransformovala všetky dni týždňa na ,,Casual Friday“.

AKO ZDOLAŤ JESEŇ V POHODE A ŠTÝLE

Zverejnené v Blog

Jeseň je ročným obdobím, ktoré sa bežne romantizuje. Príroda hrá všetkými farbami, ľudia si fotia svoje take-away kávy s novými jesennými čižmami, kabátmi a šálmi...

Toskánsko ako náš ideálny biznis trip

Zverejnené v Blog

Svet a jeho spoznávanie nás vždy veľmi lákalo.  Preto sme minulé leto prepojili vášeň pre cestovanie s našou prácou a z výletu do Toskánska vznikol celkom vydarený „biznis trip“.

Ako si poradiť s motýlikom

Zverejnené v Blog

Doplnok, ktorého čisté línie a jednoduchosť pôsobia veľmi decentne a sofistikovane. Je známe, že muži, ktorí nosia motýliky, sú vnímaní ako odvážni gentlemani. Neboja sa vykročiť zo zóny pohodlia a sú považovaní za módnych dravcov. 

Prihláste sa k odberu tohto RSS kanála